Autorsko pravo i odricanje od odgovornosti za korištenje videa u cijelosti:

Autorsko pravo i odricanje od odgovornosti:

Snimke dostupne na IGET youtube kanalu i ovoj web stranici www.iget.hr zaštićeni su autorskim pravima. Ti videi su intelektualno vlasništvo IGETa. Svako neovlašteno korištenje, reprodukcija, distribucija ili modifikacija ovih videa bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika strogo je zabranjeno.

Dozvola za korištenje:

Dozvola za korištenje videa u cijelosti, isključivo uz pisano dopuštenje, dana je i to samo u osobne, obrazovne i nekomercijalne svrhe. To uključuje gledanje, dijeljenje i ugrađivanje videa bez promjena ili modifikacija. Međutim, svako komercijalno korištenje, uređivanje ili reprodukcija ovih videa zahtijeva izričitu dozvolu vlasnika autorskih prava, dok će bilo kakvo korištenje bez dozvole biti podložno naknadi štete.

Ograničenje odgovornosti:

Vlasnik ovih videa neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu, gubitke ili posljedice koje proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih videa. Informacije pružene u ovim videima namijenjene su isključivo u opću informativnu svrhu i ne bi se trebale smatrati profesionalnim savjetima. Gledatelji/korisnici su isključivo odgovorni za svoje tumačenje i korištenje sadržaja u ovim videima.

Pristupanjem, gledanjem ili korištenjem ovih videa, slažete se ovim uvjetima i odredbama.

Za upite u vezi s korištenjem ovih videa ili za zatraživanje dozvole za bilo koju posebnu uporabu, kontaktirajte nas na info@iget.hr.